La facturació de Bodegas Torres augmenta gairebé un 5% el 2011, fins a 215 milions d'euros

Viñedo De Bodegas Torres
BODEGAS TORRES
Actualizado 29/02/2012 12:30:11 CET

MADRID, 29 Feb. (EUROPA PRESS) -

La facturació de Bodegas Torres va augmentar un 4,9% durant l'any passat, fins a 215 milions d'euros, respecte al 2010, quan va enregistrar una xifra de vendes de 205 milions d'euros, segons ha informat l'empresa en un comunicat

Aquest creixement es deu al fet que el 2011 es va dur a terme una política de "contenció de preus" per la qual la companyia no ha realitzat increments en els preus de venda de "gairebé" cap dels seus productes malgrat l'augment de costos.

"Torres ha pogut mantenir un preu pel raïm dels més alts del mercat, i ha estat una política fonamental per assegurar la qualitat del producte i seguir així amb la filosofia de tenir al viticultor com el millor aliat", ha explicat la firma vinícola.

D'altra banda, la facturació del grup també ha crescut per les vendes a l'exterior, que han suposat un 72% del total el 2011, i els cinc països als quals més ha exportat els seus productes han estat Mèxic, el Regne Unit, Països Baixos, Alemanya i Finlàndia, a més d'haver experimentat creixements en mercats nous com Rússia, Lituània i la Xina.

Tot i això, la companyia preveu que durant aquest any es produeixi una "lleugera" recuperació de la demanda nacional, i de fet, el 2011 ja va augmentar la xifra de vendes a Espanya un 1% i per al 2012 l'empresa espera continuar en la mateixa dinàmica.

Finalment, durant l'any passat, la inversió en R+D+I de Torres va ser de dos milions d'euros, i l'empresa afirma tenir una filosofia ecològica "molt clara".

En aquest sentit, porta a terme diferents accions que estan recollides en el seu projecte 'Torres & Earth", i el 2011, la firma va reduir les emissions de gas carbònic un 5,9%.

Europa Press Comunicados Empresas