Gespasa exporta la meitat de la seva producció de bombes de carburant, aigua i olis

Visita Del Alcalde De Balaguer, Josep Maria Roigé, A Gespasa
AYTO BALAGUER
Actualizado 05/12/2011 13:19:16 CET

LLEIDA, 5 Dic. (EUROPA PRESS) -

L'empresa Gespasa, amb seu a Balaguer, especialitzada en la construcció de bombes de carburant, aigua i olis, exporta la meitat de la seva producció a l'estranger a clients d'Austràlia, Japó, Sud-àfrica, Angola, Sudan, d'Europa i Amèrica del Sud.

El volum de vendes va arribar l'any passat a 9 milions d'euros, segons han explicat el president de la firma, Andreu Pané i el gerent, Albert Pané, a l'alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé (CiU), a la ronda de vistes a empreses de la ciutat que ha iniciat el convergent.

En la trobada Albert Pané ha destacat l'aposta de l'empresa per la innovació tecnològica, com la clau per sobreviure en un mercat cada vegada més globalitzat i competitiu.

Tota la maquinària que produeix la companyia ofereix un programari integrat que permet el control de consums per ordinador o el telèfon mòbil.

El grup té dues fàbriques més, una a Girona i l'altra a Cercs, i a més de la fabricació de bombes, l'empresa aplica la seva tecnologia en el control de dutxes públiques, de dipòsit de líquid per a camions i tallers mecànics i de desballestament per extreure els líquids dels vehicles.

Europa Press Comunicados Empresas