Publicado 29/5/2020 18:44:34 +02:00CET

Andrea Picó guanya el concurs de pasdobles 'De banda a banda' d'À Punt Ràdio

ANDREA PICÓ GUANYA EL CONCURS DE PASDOBLES 'DE BANDA A BANDA' D'à PUNT RÀDIO
À PUNT

VALÈNCIA, 29 May. (EUROPA PRESS) -

L'obra amb el lema 'La Victòria' d'Andrea Picó ha sigut la guanyadora del primer concurs de pasdobles 'De banda a banda' de 'A Punt Ràdio, al qual s'han presentat 25 treballs. Un jurat format per Ramón Garcia i Soler, Mari Àngels Faus i Joan Enric Canet ha sigut l'encarregat de seleccionar a la guanyadora, que es portarà 1.000 euros, segons ha informat la cadena en un comunicat.

El pasdoble tindrà el títol 'De banda a banda', però, com s'anunciava en les bases, es necessitava d'un lema "diferenciador" de la resta per a mantindre l'anonimat dels autors d'entre les obres presentades. La composició guanyadora portava com a lema 'La Victòria'.

L'autora, Andrea Picó, té 36 anys i és natural de Benilloba. La seua obra "és un clar reflex del programa: amb caràcter fresc, alegre i festiu", ha indicat Faus, mentre que Canet la defineix com "contundent" i Garcia i Soler considera que està "ben construït i és fresc".

Fins a l'últim moment, aquesta composició s'ha debatut amb dos pasdobles de compositors de Requena i Rafelbunyol que "eren també d'alta qualitat", assenyala l'organització, que subratlla l'èxit en la participació amb 25 obres rebudes d'autors amb una mitjana d'edat molt jove, ha apuntat Jordi Company, presentador i codirector del programa.

Fins al programa han arribat també, a més de tot el territori valencià, composicions de Ciudad Real i Zamora i d'autors valencians residents en l'estranger. El programa ha agraït la participació de tots i anima a fer-ho en pròximes edicions perquè el concurs siga "un referent" dels mitjans públics valencians.

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Hallado el cadáver de Naya Rivera, la actriz de Glee desaparecida en un lago

 2. 2

  José Antonio Rodríguez avisa a Rocío Carrasco: "queda lo fundamental por contar. Lo voy a hacer. No hay vuelta atrás"

 3. 3

  Irene Rosales desvela que Isabel Pantoja "ya está enamorada"

 4. 4

  La OMS admite que no hay retorno a la 'vieja normalidad' en un futuro previsible

 5. 5

  Amador Mohedano, emotivo reencuentro con sus hijos y sus nietos