Actualizado 30/05/2012 20:57

Bàsquet (F).- El Bàsquet Ros Casares València anuncia la seua desaparició després de 13 anys d'èxits

El Ros Casares Conquista Europa
FIBA EUROPA

MADRID, 30 May. (EUROPA PRESS) -

El Bàsquet Ros Casares València ha confirmat este dimecres la seua desaparició després de 13 anys d'èxits al bàsquet nacional i europeu a causa que l'entitat ha considerat que la seua tasca "està culminada", tot i que deixa la porta oberta a seguir col·laborant per a la promoció d'este esport.

La directiva de l'actual campió d'Europa i de Lliga ha explicat, mitjançant un comunicat, les raons que l'han portat al seu adéu. "Després de 13 temporades, Bàsquet Ros Casares entén culminada la seua tasca des de la màxima categoria, però no renuncia a seguir en la promoció d'este esport i les seues virtuts, pel que va a continuar en la base del bàsquet femení valencià i espanyol", indica.

A més, el president del club, Germán Ros, has transmés que "lamenta profundament les especulacions abocades en diferents mitjans de comunicació sobre els motius que han portat a l'entitat a prendre esta decisió, generant incomprensions, danys i entesos dolents que, abans que animar-lo en la seua nova tasca, contribuïxen a desinflar la il·lusió en un nou projecte".

"El Club Bàsquet Ros Casares desitja agrair a la societat valenciana que estima este esport, la confiança que sempre ha dipositat a l'entitat i el suport que sempre ha rebut dels seus seguidors, socis i associats", finalitza l'escrit.