Casado es reunirà amb Santamaría aquest dimecres i convocarà el Comitè Nacional del PP aquest dijous a Barcelona

Pablo Casado, president del PP
PP
Publicado 23/7/2018 10:34:57CET

MADRID, 23 Jul. (EUROPA PRESS) -

El president del PP, Pablo Casado, ha anunciat aquest dilluns que els seus primers plans en el seu nou càrrec són reunir-se al més prompte possible amb el seu antecessor i expresident del Govern espanyol Mariano Rajoy; mantenir aquest dimecres una trobada amb la seua rival Soraya Sáenz de Santamaría; i convocar probablement aquest dijous el primer Comitè Executiu Nacional del seu mandat, que tindrà lloc a Barcelona.

Així ho ha assegurat en una entrevista de la Cope, recollida per Europa Press, en la qual ha assenyalat que assumeix el seu càrrec amb la intenció de "tornar a il·lusionar els votants del PP", després d'un mes en el qual el seu partit ha estat, al seu judici, "en funcions". "No hi ha temps a perdre", ha manifestat.

Amb l'objectiu d'abordar aquest objectiu al més prompte possible, Casado ha anunciat que vol reunir-se en primer lloc amb l'expresident del PP Mariano Rajoy, i també convocar a finals d'aquesta setmana el primer Comitè Nacional, en el qual anunciarà els membres de la seua direcció.

Però abans d'aquest Comitè Nacional, previst per aquest dijous, Casado es reunirà previsiblement aquest mateix dimecres amb Sáenz de Santamaría, per abordar la integració del seu equip a la direcció, tal com va garantir durant el congrés d'aquest cap de setmana.

De fet, Casado ha assegurat que encara no ha decidit qui serà el seu secretari o secretària general, i que no ho farà fins a parlar amb l'exvicepresidenta del Govern espanyol. "Encara no està decidit perquè vull parlar abans amb Soraya Sáenz de Santamaría per veure la disposició del seu equip per integrar-se en aquest projecte que vull que siga de tots", ha emfatitzat. "El dijous ho coneixerem", ha insistit.

colaboracio