Cheryshev: "Els objectius del València han de ser partit a partit"

Publicado 17/7/2019 14:38:55CET

MADRID, 17 Jul. (EUROPA PRESS) -

El migcampista rus del València, Denis Cheryshev, ha advertir que "els objectius" de l'equip "han de ser partit a partit", i recalca que el tècnic Marcelino García Toral "és el primer que vol millorar la temporada passada".

"El míster ens transmet que hem d'exigir-nos moltíssim. El València és molt exigent, l'afició vol el màxim, com ha de ser, i l'entrenador és el primer que vol millorar la temporada passada i nosaltres amb ell. Esperem que puguem millorar", comenta Cheryshev als mitjans en declaracions arreplegades per la web valencianista.

L'internacional no oblida que la passada campanya va acabar de la millor manera possible per als 'che', amb el títol de Copa del Rei i la classificació per a la Lliga de Campions, però que això no ha de pressionar-los. "Hem de guanyar el següent partit i els objectius han de ser així, partit a partit i ja veurem on ens va col·locant la temporada", apunta.

Recaque han de ser "ambiciosos". "Volem guanyar títols com tothom, però hem de treballar amb humilitat i amb els peus a terra per a aconseguir-ho", subratlla el jugador valencianista.

colaboracio