Controlat un incendi declarat a l'exterior d'una pirotècnia a Olocau

Imatge dels bombers treballant en la pirotècnia d'Olocau
CONSORCIO PROVINCIAL DE BOMBEROS
Actualizado: jueves, 23 mayo 2024 11:41

   VALÈNCIA, 23 May. (EUROPA PRESS) -

   Efectius del Consorci Provincial de Bombers han controlat un incendi declarat a primera hora a l'exterior de les instal·lacions d'una pirotècnia d'Olocau, en concret, en una campa de l'empresa on es realitzava una crema de restes de material. El succés no ha deixat danys personals ni més afectació a altres instal·lacions de la companyia.

   Cap a les 7.06 hores s'han mobilitzat al lloc efectius del Consorci en rebre l'alerta de l'incendi. La crema del material pirotècnic es realitzava dins d'una gàbia metàl·lica en un recinte barrat com a mesura de seguretat.

    Segons el Consorci, durant l'operació s'ha produït un incendi amb explosió i el foc s'ha propagat cap a una zona de vegetació de camps de cultiu i de barranc.

   Fins al lloc s'han desplaçat tres dotacions de bombers dels parcs de l'Eliana, Montcada i Paterna, sergent i oficial del Consorci, que han procedit a actuar en l'extinció en el barranc i en la resposta al foc del material pirotècnic, seguint les mesures de protecció i de distància de seguretat necessàries per als intervinents.

   L'incendi ha quedat controlat a les 10.00 hores, si bé quedaven alguns punts "calents" on els bombers treballen per a la seua extinció total. Ala zona es troben també agents de la Guàrdia Civil i els Tedax duent a terme les seues actuacions.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià