Corts i Generalitat mostren la seua repulsa al "terrorisme masclista" després de l'assassinat d'una dona a Benidorm

Concentració en rebuig de l'assassinat d'una dona a Benidorm en Les Corts
ROBER SOLSONA - EUROPA PRESS
Publicado: martes, 27 septiembre 2022 14:16

   VALNCIA, 27 Sep. (EUROPA PRESS) -

   Representants polítics de tots els grups de les Corts i membres del Consell han mostrat la seua repulsa al "terrorisme masclista" després de l'assassinat d'una dona a les mans de la seua parella a Benidorm aquest cap de setmana, la tercera víctima d'aquesta xacra a la Comunitat Valenciana en el que va d'any.

   Així ho ha defs la vicepresidenta i portaveu de la Generalitat, Aitana Mas, que ha recordat que ja van 138 dones assassinades a la Comunitat Valenciana des de 2003: "El patriarcat ens mata, el masclisme ens mata".

   Mas ha assenyalat que María Luisa, de 67 anys, "no tenia fills, per sí família, tenia somnis i una vida per davant arrancada per la violncia" pel que ha expressat el "dolor inadmissible" de les dones i la societat.

   Així, ha reafirmat la necessitat que la societat i els representants polítics per a "aconseguir lluitar contra el terrorisme masclista" i ha exhortat a "continuar treballant en l'esperit del pacte de violncia de gnere"

   Per la seua banda, la delegada del Govern, Pilar Bernabé, ha asseverat que la violncia de gnere "s'ha convertit en el principal alifac contra les dones" i ha assenyalat que la societat ha de "treballar tots units per a derrotar aquesta xacra social".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià