Desallotgen 2 edificis pròxims a l'Hotel Sidi i tallen la CV-500 després de declarar-se un incendi a El Saler

Desallotgen un edifici pròxim a l'Hotel Sidi i tallen la CV-500 després de declarar-se un incendi a El Saler
CEDIDA A EP
Actualizado: lunes, 12 febrero 2024 17:45

    VALÈNCIA, 12 Feb. (EUROPA PRESS) -

   Efectius de bombers treballen aquest dilluns en l'extinció d'un incendi forestal a El Saler, que ha obligat a establir la situació 1 del Pla Especial d'Incendis Forestals (PEIF) i a desallotjar dos edificis pròxims a l'Hotel Sidi, ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències i la Guàrdia Civil.

Així mateix, el Centre de Gestió i Seguretat Viària de la Generalitat Valenciana ha tallat, a petició de l'institut armat, la circulació en la carretera CV-500 per a evitar desplaçaments cap al Saler, ha confirmat a Europa Press el Centre de Gestió de Trànsit de la DGT.

Fins al lloc, s'han desplaçat 17 dotacions de bombers de l'Ajuntament de València, un capatàs coordinador del Consorci Provincial de Bombers de València, tres unitats --dos d'elles helitransportadas-- i una autobomba dels bombers forestals de la Generalitat, un mitjà aeri i un agent mediambiental.

A més, els bombers de l'Ajuntament de València han sol·licitat assistència mèdica per a atendre a una persona per inhalació de fum, per la qual cosa el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha mobilitzat una unitat SAMU.

L'incendi s'ha declarat en una jornada en la qual s'ha decretat el nivell groc per vents a l'interior sud de Castelló i en tot l'interior i litoral nord de la província de València i s'han programat vols de vigilància preventiva davant el risc d'incendis forestals, segons estableix el Pla Especial d'Incendis Forestals a la Comunitat Valenciana.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià