Publicado 07/12/2021 12:50CET

Detingut per colpejar a un home que va recriminar a la seua nóvia que tirara pells de mandarina al terra

Archivo - Arxiu - Agent de la Policia Local d'Elx
POLICÍA LOCAL ELCHE - Archivo

   ALACANT, 7 des. (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Local d'Elx (Alacant) han detingut un home de 61 anys per colpejar a un altre que va recriminar a la seua parella que tirara pells de mandarina al sòl. L'arrestat va utilitzar un casc de moto i un bat de beisbol.

   Segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat, l'agressió va tindre lloc en la partida de Daimés, concretament en la intersecció del Camí de la Regalicia amb la CV-851.

   L'incident es va registrar el divendres, sobre les 18 hores, després que la víctima, quan es trobava en el seu vehicle, observara a una dona llançar pells de mandarina al sòl, per la qual cosa li va recriminar la seua conducta.

   Tot seguit, la parella de la dona es va acostar al cotxe i van començar a sacsar-lo amb la intenció que isquera. Una vegada fora, l'arrestat li va colpejar amb un casc de moto i, a continuació, tornar al cotxe i traure un bat de beisbol, amb el qual va continuar l'atac.

   La patrulla va sol·licitar assistència sanitària per a traslladar al ferit amb el bat l'Hospital General d'Elx. Després d'una primera assistència sanitària en la qual li van practicar 15 punts de sutura, li van efectuar més proves mèdiques per a avaluar l'abast de les ferides.

   A causa de la gravetat de les lesions, els policies van detindre l'agressor, de 61 anys, el van traslladar a un centre mèdic i, posteriorment, a dependències policies.

colaboracio