Detinguts quatre homes per intentar matar a un altre a qui volien robar un rellotge d'alta gamma

Operació de la Guàrdia Civil
OPC
Publicado: viernes, 9 diciembre 2022 11:04

   VALÈNCIA, 9 Dic. (EUROPA PRESS) -

   Efectius de la Guàrdia Civil de València han detingut quatre homes acusats d'intentar matar a un altre al qual volien robar un rellotge d'alta gamma a Oliva, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

   L'operació, 'Anaoz', es va iniciar quan un home de 39 anys i de nacionalitat espanyola va ser atès al centre mèdic d'Oliva amb ferides per arma de foc.

   El ferit, després d'entrevistar-se amb els agents de la Guàrdia Civil, va relatar que havia sigut víctima d'un engany. Va manifestar que un conegut seu va organitzar una trobada, a la casa d'un tercer, que volia comprar-li a la víctima un rellotge d'alta gamma.

   Una vegada a la vivenda, que estava situada a Oliva, la víctima va ser atacada per dos homes amb la intenció de robar-li el rellotge. Un dels atacants va intentar atordir a la víctima amb una pistola elèctrica. Ell va intentar marxar-se, però abans d'aconseguir-ho va ser aconseguit per un tret que va realitzar l'altre atacant amb un arma de foc curta.

   Al llarg de l'operació, la Guàrdia Civil va realitzar un registre de la vivenda on van ocórrer els fets. Finalment, els agents van investigar una dona de 39 anys i van detindre quatre hòmens, amb edats compreses entre 39 i 46 anys, tots de nacionalitat espanyola, pels delictes d'homicidi en grau de temptativa, robatori amb violència i intimidació i tinença il·lícita d'armes.

   Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Gandia. S'ha decretat l'ingrés a la presó sense fiança dels quatre detinguts.