Detinguts quatre homes per intentar matar a un altre a qui volien robar un rellotge d'alta gamma

Operació de la Gurdia Civil
OPC
Publicado: viernes, 9 diciembre 2022 11:04

   VALNCIA, 9 Dic. (EUROPA PRESS) -

   Efectius de la Gurdia Civil de Valncia han detingut quatre homes acusats d'intentar matar a un altre al qual volien robar un rellotge d'alta gamma a Oliva, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

   L'operació, 'Anaoz', es va iniciar quan un home de 39 anys i de nacionalitat espanyola va ser ats al centre mdic d'Oliva amb ferides per arma de foc.

   El ferit, després d'entrevistar-se amb els agents de la Gurdia Civil, va relatar que havia sigut víctima d'un engany. Va manifestar que un conegut seu va organitzar una trobada, a la casa d'un tercer, que volia comprar-li a la víctima un rellotge d'alta gamma.

   Una vegada a la vivenda, que estava situada a Oliva, la víctima va ser atacada per dos homes amb la intenció de robar-li el rellotge. Un dels atacants va intentar atordir a la víctima amb una pistola elctrica. Ell va intentar marxar-se, per abans d'aconseguir-ho va ser aconseguit per un tret que va realitzar l'altre atacant amb un arma de foc curta.

   Al llarg de l'operació, la Gurdia Civil va realitzar un registre de la vivenda on van ocórrer els fets. Finalment, els agents van investigar una dona de 39 anys i van detindre quatre hmens, amb edats compreses entre 39 i 46 anys, tots de nacionalitat espanyola, pels delictes d'homicidi en grau de temptativa, robatori amb violncia i intimidació i tinena illícita d'armes.

   Les diligncies han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instncia i Instrucció número 1 de Gandia. S'ha decretat l'ingrés a la presó sense fiana dels quatre detinguts.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià