Díaz repta al PP a demostrar si està amb els drets dels menors migrants o continua "segrestat" per Vox

La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, atén a mitjans després d'una roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Ministres, al Palau de la Moncloa, a 2 de juliol del 2024, a Madrid (Espanya).
A. Pérez Meca - Europa Press
Publicado: martes, 9 julio 2024 18:55

   MADRID, 9 Jul. (EUROPA PRESS) -

   La vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, ha reptat al PP a demostrar en la pròxima Conferència Sectorial sobre el repartiment de menors migrants no acompanyats que està a favor dels Drets Humans, doncs en cas contrari revelarà que seguix "segrestat" per les tesis de Vox.

   Així ho ha traslladat en declaracions als mitjans abans de participar en la visita al Congrés de xiquets sahrauís i les seues famílies d'acolliment que participen en el programa 'Vacances en pau'.

    Díaz ha assenyalat que el Ministeri de Joventut i Infància, que dirigix Sira Rego, està preparant "amb rigor" la Conferència Sectorial d'Infància i Adolescència que se celebra el 10 de juliol a Tenerife i demanda als populars que accepten la proposta de repartiment d'estos menors entre les comunitats autònomes.

   "Anem a veure si el PP es posa del costat dels menors o, en definitiva, seguix segrestant de les posicions de Vox. Este és el debat que anem a veure dijous que ve i, tant de bo, el PP es col·loque del costat de la defensa dels drets humans i dels drets dels xiquets", ha resolt Díaz.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià