Dimiteix un regidor de Cullera per una investigació per desordes després de la crema d'unes banderes d'Espanya

Publicado 21/9/2018 14:19:10CET

VALÈNCIA, 21 Sep. (EUROPA PRESS) -

El regidor d'Iniciativa del Poble Valencià, formació integrada en Compromís, a l'Ajuntament de Cullera (València) Marc Joan ha anunciat la seua dimissió per a "no perjudicar el seu partit i preparar la seua defensa" en la investigació oberta per desordes públics després de la crema d'unes banderes d'Espanya en un festival de música de Sueca.

El fins ara edil ha penjat un missatge en les seues xarxes socials després de publicar aquest divendres 'Las Provincias' que és un dels investigats per suposats desordes públics en un concert l'1 de setembre en la població valenciana de Sueca, on es van cremar dos banderes d'Espanya i integrants del grup Arran van pujar a l'escenari a donar un discurs. Es van produir, a més, alguns enfrontaments que van causar un ferit lleu.

Sobre aquest tema, Marc Joan ha asseverat que no s'"identifica" amb els fets que descriu la informació periodística però agrega: "En aquests moments el millor que puc fer és deixar el càrrec de regidor en l'Ajuntament de Cullera per a no perjudicar el meu partit i per a preparar la meua defensa".

Es dóna la circumstància que Marc Joan va deixar en 2017 les seues competències en Agricultura després de ser condemnat amb la retirada del permís de conduir durant huit mesos després de donar positiu en un control d'alcoholèmia.

Contador
colaboracio