Les precipitacions a l'interior de Castelló deixen més de 39 litres per metre quadrat a Morella

Pluges aquest dilluns
AEMET
Publicado 28/5/2018 10:55:29CET

VALÈNCIA, 28 May. (EUROPA PRESS) -

Les tempestats que afecten l'interior de Castelló han deixat, en les últimes quatre hores, un total de 39,6 litres per metre quadrat en el municipi de Morella, segons ha informat el 112 de la Generalitat Valenciana.

Així mateix, a la localitat de Xert (Castelló) també han caigut 34,6 litres per metre quadrat; a Catí 16,4 litres, i a Vilafranca 13,8 litres, segons la mateixa fonts.

Les tempestats continuaran aquest dilluns en l'interior de Castelló, que està en avís groc segons la predicció d'Aemet. Així, aquest dilluns en la mitat nord, el cel estarà nuvolós o cobert amb arruixades i tempestats amb probabilitat que siguen localment fortes en l'interior mentre que en la mitat sud es registraran intervals nuvolosos amb probabilitat d'arruixades i tempestats.

Per la seua banda, les temperatures es mantindran sense canvis i poden arribar als 28 graus en punts com Orihuela. A València no se superaran els 25 graus i a Castelló i Alacant els 24. El vent bufarà de component est fluix en el litoral i predomini de component oest en l'interior.

colaboracio