Montesinos diu que el grup socialista roman unit i recolza l'alcalde d'Alacant i eludeix revelar si li succeirà

Eva Montesinos, aquest dimarts
EUROPA PRESS
Publicado 13/3/2018 13:29:51CET

ALACANT, 13 Mar. (EUROPA PRESS) -

La portaveu de l'equip de govern i vicealcaldesa d'Alacant, la socialista Eva Montesinos, ha rebutjat pronunciar-se sobre la proposta de l'alcalde, Gabriel Echávarri, qui ha anunciat que deixarà l'Alcaldia --després del seu processament en el cas Comerç-- si aconsegueix els 15 vots necessaris en una sessió d'investidura per a fer-li a ella alcaldessa.

"El grup socialista es remet a les paraules d'ahir de l'alcalde i estem completament d'acord en tot el que va declarar, romanem units i tenim molt treball" en l'equip de govern, ha afirmat en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local, dels punts aprovats de la qual ha donat compte.

Així mateix, Montesinos ha evitat confirmar la seua possible candidatura a ocupar la secretaria local del PSPV en l'Assemblea convocada per l'agrupació el pròxim dia 24.

A preguntes dels mitjans, s'ha remès a les declaracions d'Echávarri d'aquest passat dilluns, en les quals va anunciar que iniciaria els contactes amb la resta de grups per a aconseguir sumar 15 vots en una sessió d'investidura amb ella --la seua número dos-- com a candidata.

"Ens queda molt per davant", ha assenyalat l'edil, qui ha insistit que "recolzen" les paraules d'Echávarri "fermament". Així mateix, preguntada sobre si estava disposada a assumir el càrrec, ha insistit que el grup socialista iniciarà "la negociació per a trobar els 15 vots i només si el dia que s'òbriga juí oral, si eixe dia estan els 15 vots, eixe dia es decidirà el futur".

Qüestionada sobre quan s'iniciaran les negociacions, ha precisat: "Ho va dir l'alcalde ahir, des de ja i serà des d'Alacant". Finalment, preguntada sobre si es presentarà per a ocupar el càrrec de secretària local del PSPV en l'Assemblea Ordinària prevista per al dia 24 en la Universitat d'Alacant, Montesinos ha rebutjat fer "més valoracions sobre aquest tema".

colaboracio