Mor l'exjugador de futbol americà O.J. Simpson als 76 anys

Archivo - Arxiu - O.J. Simpson, en una imatge d'arxiu del 2016
Europa Press/Contacto/KC Alfred - Archivo
Publicado: jueves, 11 abril 2024 18:40

   MADRID, 11 Abr. (EUROPA PRESS) -

   L'exjugador de futbol americà O.J. Simpson, absolt de l'assassinat de la seua exdona en un mediàtic judici, ha mort aquest dijous als 76 anys, ha informat la seua família en un comunicat. Ha mort "envoltat dels seus fills i nets", resa aquesta nota, en la qual la família demana privadesa "durant aquest moment de transició".

   Simpson va negar al febrer que haguera sigut internat en una residència, arran de la publicació d'informacions sobre un supòsit diagnòstic de càncer de pròstata que no va arribar a desmentir.

   El seu currículum esportiu inclou onze temporades en la NFL, encara que aquest llegat es va veure ensombrencido per l'assassinat a punyalades de la seua exdona, Nicole Brown Simpson, i d'un amic al juny del 1994. L'exfutbolista, que va intentar evitar l'arrest i va protagonitzar una persecució policial, va eixir finalment absolt el 1995, encara que dos anys més tard un tribunal sí li va considerar responsable civil del doble crim.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià