Publicado 25/05/2022 19:10

Mor la menor ferida a l'incendi d'un habitatge a València

Imatge de l'estat de l'habitatge
BOMBEROS VALÈNCIA

   VALÈNCIA, 25 maig (EUROPA PRESS) -

   La menor ferida aquest dimarts a l'incendi d'un habitatge a València ha mort a l'Hospital La Fe, on havia sigut traslladada, segons han confirmat a Europa Press fonts sanitàries.

   La xiqueta va arribar a estar en parada cardiorrespiratòria en el moment del rescat, però els efectius sanitaris van aconseguir que recuperara les constants vitals i la van traslladar a l'hospital, on finalment ha mort aquest dimecres.

   Juntament amb la menor altres dos persones van resultar ferides a l'incendi: un home de 65 anys, avi de la xiqueta, que va patir intoxicació de fum i va ser evacuat al mateix hospital, i una dona, de 61 anys, que va haver de ser atesa d'una crisi d'ansietat.

   El foc es va declarar a la cuina d'una vivenda situada en el seté pis del número 3 del carrer Regino Mas de València, que es va estendre per tot l'habitatge.

   Segons la informació dels bombers, la menor va ser localitzada en la porta d'una de les habitacions, d'on va ser rescatada i traslladada a una zona segura per a ser atesa per l'equip mèdic desplaçat a la zona, que va aconseguir recuperar les seues constants vitals i portar-la a l'hospital.

   L'avi va ser remès per una ambulància del SVB i la dona en la dels bombers. En les tasques de control del foc, que amenaçava amb propagar-se a la planta superior, van intervenir efectius dels parcs Sud, oest i Campanar.