Publicado 07/07/2022 13:12

Morant, a "disposició" de Sánchez i PSOE, es mostra "aliena" a "especulacions" sobre candidatures municipals

La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant.
Eduardo Parra - Europa Press

   MADRID, 7 jul. (EUROPA PRESS) -

   La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, s'ha mostrat "aliena" a les "especulacions" sobre una possible candidatura municipal a l'Ajuntament de València, encara que ha assegurat que està "a disposició" del president del Govern, Pedro Sánchez, i del PSOE com ho ha estat en els últims deu anys.

   Així s'ha expressat Morant en un esmorzar informatiu d'Europa Press en ser preguntada per uns possibles canvis en el Govern que apuntarien a ella per a ser la pròxima candidata socialista a l'Alcaldia de la ciutat de València.

   Segons ha dit, es tracta del terreny de l'especulació" i s'ha mostrat "aliena" al debat, proclamant que està "centrada" en les seues obligacions com a ministra. No obstant açò, ha assenyalat que està "a la disposició del president del Govern i del PSOE" com ho ha estat en els últims deu anys.

   En qualsevol cas, ha precisat que també s'especulava amb què podia ser delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, una cosa que finalment no ha acabat ocorrent. "Jo diria que si fa deu anys haguera hagut d'endevinar que seria alcaldessa de Gandia i ministra, no ho hauria endevinat, així que la bola de cristall no l'use, perquè no m'ha servit", ha sentenciat.

colaboracio