Ribó diu que caldrà esperar una mica per a l'informe del despreniment del sostre d'una sala del Palau de la Música

Publicado 2/7/2019 12:42:58CET

VALÈNCIA, 2 Jul. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assenyalat que caldrà esperar "una mica" per a tindre l'informe oficial dels Bombers Municipals sobre el despreniment del sostre de la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València. Els operaris han realitzat una revisió durant aquest dimarts.

Així s'ha pronunciat el primer edil de la ciutat aquest dimarts en ser preguntat pels mitjans de comunicació, després que el sostre d'aquesta sala es desprenguera durant la matinada del passat dissabte per causes que encara s'investiguen i que, segons les primeres observacions i deduccions tècniques d'eixe mateix dia, "no tenen res a veure amb les causes que van originar els incidents ocorreguts el novembre passat en la Sala Iturbi".

"Estan els bombers analitzant-ho, faran un informe. Haurem d'esperar una mica per a tindre l'informe oficial. Cal celebrar que no hi haguera cap problema personal, però buscar la solució. El primer és analitzar amb seguretat les causes i després buscar les solucions", ha subratllat Ribó.

El primer edil ha recordat que hi ha obert un procés de licitació per a arreglar els desperfectes del despreniment.para arreglar los desperfectos del desprendimiento.

colaboracio