Sánchez analitza amb António Guterres les crisis de Veneçuela, Nicaragua i el Sàhara Occidental

Pedro Sánchez amb António Guterres
MONCLOA
Publicado 25/9/2018 10:21:03CET

NOVA YORK, 25 Sep. (De l'enviada especial d'EUROPA PRESS Carolina Jiménez) -

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, s'ha reunit aquest dilluns amb el secretari general de l'ONU, António Guterres, amb qui, entre d'altres assumptes, ha parlat de la situació de la crisi migratòria per l'eixida de milers de veneçolans, del Sàhara Occidental i de la situació de Nicaragua.

Segons han informat fonts del Govern de l'Estat, en el cas de Veneçuela s'està explorant la possibilitat d'algun tipus d'iniciativa multilateral que tant l'ONU com Espanya estan interessats a impulsar.

D'altra banda, tots dos han repassat grans assumptes com la lluita contra el canvi climàtic, l'Agenda 2030 i el compromís del president del Govern central amb el multilateralisme.

A més, Sánchez ha mostrat l'interès del Govern espanyol en què el Centre de les Nacions Unides de la Tecnologia de la informació i de les Comunicacions que hi ha a València es convertisca en el centre mundial per a la futura deslocalització dels serveis tecnològics del sistema de les Nacions Unides, segons les mateixes fonts.

Contador
colaboracio