Publicado 21/09/2021 19:00CET

Sánchez viatja a Nova York per a parlar demà a l'ONU i tornarà dijous a La Palma per a acompanyar els reis

El president de Canàries, Ángel Víctor Torres (e) i el president del Govern, Pedro Sánchez (c), visiten la zona zero del lloc de comandament en La Palma, a 20 de setembre de 2021, a La Palma, Santa Cruz de Tenerife, Illes Canàries.
Europa Press

   NOVA YORK, 21 set. (EUROPA PRESS) -

   El president del Govern, Pedro Sánchez, viatja hui a Nova York per a intervindre en el 76 període de sessions de Nacions Unides demà

   --un dia abans del previst--, però volarà a Espanya de tornada eixe mateix dimecres a la nit, per a reincorporar-se al seguiment de l'erupció volcànica a La Palma i acompanyar els reis dijous en la seua visita a les zones afectades.

   Així ho ha anunciat ell mateix durant la seua compareixença a La Palma per a explicar la situació de l'illa per l'erupció volcànica, després de presidir el Comité Director del Pla Especial de Protecció Civil i Atenció d'Emergències per Risc Volcànic (Pevolca).

   El cap de l'Executiu espanyol tenia previst viatjar a Nova York diumenge i romandre tota la setmana allí per a assistir al 76 període de sessions, no obstant açò, va decidir ajornar el seu viatge a causa de l'erupció volcànica que va començar eixe dia, passades les tres del migdia, dos hores abans que el seu vol s'enlairara.

   D'aquesta manera, l'agenda de quatre dies amb nombrosos actes sectorials amb personalitats, bilaterals amb mandataris internacionals i reunions amb fons d'inversió i think tanks s'ha vist reduïda finalment a un dia, ja que, segons expliquen fonts diplomàtiques, la "prioritat" de Sánchez ara és La Palma.

Contador
colaboracio