9-M.- Un total de 28 formacions polítiques presenten la seua candidatura al Congrés i 29 opten al Senat per Alacant

Actualizado: martes, 5 febrero 2008 16:06

ALACANT, 5 de febrer (EUROPA PRESS)

Un total de 28 partits i coalicions han presentat la seua candidatura al Congrés per la circumscripció d'Alacant per a les eleccions generals del 9 de març, xifra que s'eleva a 29 amb les formacions que l'han formalitzat al Senat, segons han informat hui a Europa Press fonts de la Junta Electoral Provincial d'Alacant.

Després del tancament a les 00.00 hores d'ahir del termini oficial per a la presentació de les llistes de les formacions polítiques que concorren als comicis del 9 de març, la Junta Electoral Provincial va registrar un total de 28 partits i coalicions al Congrés, i 29 més al Senat.

Així, Partit Popular; Esquerra Unida i Republicana; Falange Española de las Jons; PSOE, Unió, Progrés i Democracia (UPD); Alianza Nacional; Alternativa Española; Per la República Valenciana; PCPE; Coalició Valenciana; Los Verdes/Els verds; ERPV-País Valencià Sí; Bloc-Iniciativa-Verds; Por un Mundo más Justo; Partido Humanista; PSD, i Familia y Vida.

A més, han presentat també candidatura al Congrés Falange Auténtica; Ciudadanos en Blanco; Partido Antitaurino contra el Maltrato Animal (Pacma); Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía; Los Verdes/Grupo Verde; Opció Nacionalista Valenciana; Centro Democrático Liberal; España 2000; Representación Cannábica Navarra; el Partido centrista (PCTR) i Democracia Nacional.

Al Senat, s'han presentat 29 partits pel següent ordre: Partit Popular; Esquerra Unida i Republicana; Falange Española de las Jons; PSOE, La República; Unió Progrés i Democràcia; Alternativa Española; Partido Obrero Socialista Nacionalista; la República Valenciana; PCPE; Coalició Valenciana; Los Verdes/Els verds; ERPV-País Valencià Sí; Bloc-Iniciativa-Verds; Por un Mundo más Justo; Partido Humanista; Alianza Nacional (AUN), i Partido Social Demócrata.

També concorren al Senat el partit Familia y Vida; Falange Auténtica; Los Verdes/Grupo Verde; Comunión Tradicionalista Carlista; Partit Antitaurí contra el Maltractament Animal (Pacma); Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía; Movimiento Católico Español; Opció Nacionalista Valenciana; Centro Democrático Liberal; Identitat Regne de Valencia, i España 2000.

Les candidatures es publicaran demà als Butlletins Oficials de la província, i dos dies després es comunicaran les irregularitats apreciades o denunciades, que es podran solucionar fins al 10 de febrer.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià