Compromís diu que la llicència a MSC a la ZAL és "el model del PP: camions, contenidors, port i asfalt"

Archivo - Arxiu - La portaveu de Compromís a l'Ajuntament de València, Papi Robles, en una imatge d'arxiu.
COMPROMÍS - Archivo
Publicado: martes, 2 abril 2024 18:16

   VALÈNCIA, 2 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament de València ha assenyalat aquest dimarts que la llicència d'obres de nova planta concedida pel consistori a Mediterranean Shipping Company (MSC) per a l'execució d'obres d'un edifici d'ús industrial destinat a albergar una nova plataforma logística de fred amb oficines a la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) del Port de la ciutat representa "el model del PP: camions, contenidors, port i asfalt".

    Així ho ha indicat, en declaracions remeses als mitjans de comunicació, la portaveu de Compromís en aquesta corporació municipal, Papi Robles.

    L'edil ha assegurat que amb aquest permís "hui es fa un pas més per part de --l'alcaldessa de València, María José-- Catalá (PP) i el seu govern --format per PP i Vox-- en la condemna de la ciutat, i especialment del veïnat de la Punta i del barri de Natzaret, instal·lant un cementeri de contenidors a la porta de la seua casa".

   "S'inicia un projecte sobre una zona que es va urbanitzar il·legalment, com va sentenciar el TSJ --Tribunal Superior de Justícia--, i que dispararà el tràfic de camions i augmentarà la contaminació", ha afirmat Robles, que ha manifestat que en la capital valenciana "ja hi ha dies en els quals no es pot eixir a fer esport per l'alta contaminació ambiental".

   La representant de Compromís ha exposat que la llicència concedida a MSC "és model del PP en plena Capitalitat Verda Europea" de València: "camions, contenidors, port i asfalt".

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià