Controlen un incendi de vegetació a la Serra de les Águilas a Montfort

Archivo - Arxiu - Vehicle del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant
CONSORCIO DE BOMBEROS DE ALICANTE - Archivo
Publicado: martes, 28 mayo 2024 18:51

   ALACANT, 28 May. (EUROPA PRESS) -

   Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han donat per controlat aquest dimarts a les 17.20 hores un incendi de vegetació a la Serra de les Águilas, al terme municipal de Montfort.

   El foc s'ha produït aquest dimarts i els bombers han rebut l'avís passades les 15.10 hores. Es tracta d'un incendi de vegetació de matoll i muntanya baixa, segons ha informat el Consorci en un comunicat.

   L'incendi ha tingut lloc en una zona de vegetació "molt seca", per la qual cosa fins al lloc s'han mobilitzat mitjans aeris. En la intervenció, que continua en curs, participen una unitat mane prefectura, una bomba rural pesanda, una bomba nodrissa pesada amb un sergent, un cap i cinc bombers del parc de Sant Vicent. A més, també intervenen dos mitjans aeris --helicòpter d'adreça d'incendi i AT -55 avioneta amb càrrega d'aigua, més dues unitats de bombers forestals.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià