Detinguda una dona i la seua exparella a Gandia per una agressió mútua que acaba amb ell apunyalat en l'hospital

Archivo - Arxiu - Cotxe policia
JEFATURA SUPERIOR DE POLICÍA NACIONAL - Archivo
Publicado: martes, 28 mayo 2024 18:52

VALÈNCIA, 28 May. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional ha detingut a una dona i a la seua exparella a Gandia per una agressió mútua en la qual presumptament ell va resultar ferit per apunyalament amb arma blanca. L'home està ingressat amb pronòstic reservat.

Sobre les 22 hores d'aquest passat dilluns, una patrulla policial de Gandia va localitzar a l'home ferit, que va manifestar que prèviament havia mantingut una discussió amb la seua exparella en el seu domicili, informen fonts de Prefectura.

Posteriorment van ser detinguts tant la dona com l'home per temptativa d'homicidi i violència de gènere, respectivament. La investigació continua oberta per a esclarir els fets.

L'home, de 48 anys, presentava una ferida sagnant causada per un objecte punxant. Va ser assistit i traslladat per un SAMU a l'Hospital de Gandia i, posteriorment, a l'Hospital Clínic de València, on roman ingressat amb pronòstic reservat, segons fonts sanitàries.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià