Escola Valenciana llança la campanya 'Creix en valencià' per a animar a les famílies a triar l'educació en valencià

Cartell de la campanya d'Escola Valenciana  'Creix en valencià'
ESCOLA VALENCIANA
Publicado: miércoles, 27 abril 2022 18:34

   VALÈNCIA, 27 Abr. (EUROPA PRESS) -

   Escola Valenciana ha presentat aquest dimarts la campanya 'Creix en valencià' motiu de l'inici del període de matriculació escolar d'Infantil i Primària per al curs 2022-2023.

   'Creix en valencià' posa el focus en els avantatges de l'ensenyament plurilingüe i anima a les famílies a triar els centres educatius amb programes lingüístics que fan del valencià la llengua vehicular d'aprenentatge.

   Des de l'entitat aconsellen així a les famílies la matriculació en centres que tinguen una càrrega d'un mínim del 50% en valencià, "escoles i instituts amb programes lingüístics òptims".

   A més, la campanya recorda que l'ensenyament en valencià està recomanada per les cinc universitats públiques de la Comunitat i defèn que és "un model d'èxit des de fa més de 40 anys que prepara per als reptes del futur".

   Les famílies ja poden presentar les sol·licituds de matriculació per a Infantil i Primària fins al pròxim 4 de maig. En el cas de Secundària i Batxillerat, les sol·licituds es podran presentar del 26 de maig al 3 de juny. Aquesta campanya compta amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació i l'àrea de Cultura de la Diputació de València.