L'alzireny ingressat a Cancún respira sense suport d'oxigen i la família pot fer front a la despesa sense donacions

La família d'Adrián Fernández, l'alzireny ingressat en un hospital de Cancún després d'haver patit una parada cardiorrespiratòria després d'un tall de digestió
AYUNTAMIENTO DE ALZIRA
Publicado: miércoles, 22 mayo 2024 19:01

   VALÈNCIA, 22 May. (EUROPA PRESS) -

   Adrián Fernández, el veí d'Alzira ingressat des del passat 5 de maig en un hospital de Cancún ja pot respirar sense necessitat de suport d'oxigen pel que la família confia que reba prompte l'alta. La dona d'Adrián ha anunciat que tanquen el compte bancari obert per a recaptar donacions ja que poden fer front per ells mateixos a les despeses hospitalàries generades.

   Així ho ha assenyalat Sofia Parada en un missatge en una xarxa social, en la qual acompanya les seues paraules d'una imatge del seu marit a l'hospital. Adrián Fernández es troba ingressat en un hospital privat de Cancún des que en el seu viatge de lluna de mel va patir un tall de digestió mentre es banyava en la piscina de l'hotel, un ahogamiento i va entrar en parada cardiorrespiratòria.

   El veí d'Alzira va ser recuperat pels socorristes i traslladat a un hospital privat on va ingressar crític en la UCI. La família va obrir un compte per a recaptar fons amb l'objectiu de sufragar els 8.000 euros diaris que inicialment li va exigir el centre pel tractament, segons va explicar en el seu moment un portaveu de la família.

   La localitat es va bolcar per a ajudar al seu veí amb activitats de recollida de fons en les quals van participar nombrosos col·lectius. Ara, segons detalla la seua dona en el missatge, "Adrián ja no necessita suport d'oxigen, tot va millor i esperem prompte ens donen l'alta". No obstant això, assegura que encara li queden dies de recuperació fins que estiga en condicions de poder volar.

   "Estarem eternament agraïts per l'ajuda i força rebuda aquests dñias. Però ja amb totes les ajudes rebudes no ens fan falta més, de debò. Hem deixat el compte tancat ja que amb el temps que ens quede ací podem fer nosaltres ja enfront de les despeses. Gràcies a tots està sent possible la recuperació d'Adrián. Esperem prompte poder tornar", conclou.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià