Low Festival tanca el seu cartell amb més de 20 incorporacions per a ballar en l'escenari Dancefloor

Archivo - Arxiu - Low Festival 2023 en imatge d'arxiu.
RAFA GALÁN - Archivo
Publicado: martes, 28 mayo 2024 18:42

   ALACANT, 28 May. (EUROPA PRESS) -

   El Low Festival ha tancat el cartell de la seua pròxima edició amb més de vint incorporacions per a ballar en l'escenari Dancefloor, entre les quals destaquen el productor Putochinomaricón en format DJ set, Sama Yax, o Wisemen Project.

   D'aquesta forma, del 28 al 30 de juliol a Benidorm (Alacant), aquests artistes actuaran en algun dels cinc escenaris del festival, juntament amb altres noms ja anunciats com Pixies, Amaral, Maxïmo Park, Suede, Mikel Izal, Arde Bogotá o Los Planetas, entre altres molts, segons ha indicat l'organització en un comunicat.

   A més dels artistes ja confirmats per a la primera jornada del festival, el divendres 26 de juliol, l'Escenari Dancefloor s'estrenarà amb magnificència a càrrec de Joe Goddard, Marcelo Pantani i Yahaira junt amb Wisemen Project, Coolnenas, Lola Bozzano i Peredius B2B Bea Miau.

    El segon dia, la música seguirà en la pista amb Horse Meat Disc, Two Ex i Álvaro Cabana, Putochinomaricon, Saya Max, Stereo Djs i Miss Deep'In. L'última jornada no es quedarà arrere i el diumenge 28 de juliol estarà a càrrec de Chico Blanco Dj Set y Argia, Second Djs, Jotapop, Rem Djs, Mr Cong B2B Alexcurreya i Drizzyclare.

   Amb aquestes més de vint incorporacions al cartell, aquesta edició queda tancada i estarà protagonitzada per "una gran varietat musical que engloba gèneres per a tots els gustos", en tres dies plens de música. El recinte també comptarà amb zones de descans.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià