'El ressò d'Antígona' ressonarà a la Sala Off amb la versió lliure representada per TaniNNa Teatre

Archivo - Arxiu- "EL RESSÒ D'ANTÍGONA" RESSONARÀ EN LA SALA OFF DURANT EL MES D'ABRIL
JEAN-MARC LOSTETTER - Archivo
Publicado: martes, 2 abril 2024 18:35

   VALÈNCIA, 2 Abr. (EUROPA PRESS) -

   La Sala Off de València posa en cartell, des del dia 5 fins al 21 d'abril, l'espectacle 'El ressò d'Antígona', una versió lliure del text de José Watanabe a partir del clàssic de Sófocles on la desobediència i lluita contra el sistema condueixen a la famosa heroïna de la mitologia grega a la seua pròpia perdició.

   La trama planteja a una dona que entra en un cercle de gent, es dirigeix cap a un altar, porta una caixa entre les mans i una tragèdia en el cor, un cant antic ressona en el seu record, travessa el seu cos i torna a donar vida als personatges del mite.

   La companyia TaniNNa Teatre va presentar 'El ressò d'Antígona' com a companyia convidada del festival de Russafa Escènica després de l'èxit de les seues dues peces breus 'Qué queda de mí cuando no queda nada' i 'Embarazadas'.

    Aquest monòleg de 60 minuts acompanyat amb música en directe "va ser acollit amb entusiasme tant pel públic com per la crítica", destaquen els responsables de l'espai cultural en un comunicat. Ella està magnífica, i l'acompanyament pianístico és superb,

   Després d'una gira per Espanya i França, TaniNNa Teatre torna a València per a posar-ho sobre l'escenari de la ciutat que ho va veure nàixer.

   Anaïs Duperrein (Premi Crisàlide per l'AAPV) és l'encarregada de donar vida a les esquinçadores paraules d'Antígona, interpretant també altres personatges clàssics com Creonte, Ismene o Tiresias. En l'adreça, adaptació i acompanyament al piano es troba Miquel Carbonell, qui posseeix el Primer Premi en l'Ivan Suton Chamber Music Award de Londres i Esment d'Honor en el Cunnard Accompaniment Award, entre altres.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià