El grup Moldtrans obri un nou magatzem en el parc logístic de Riba-roja

Magatzem Logístic
GRUPO MOLDTRANS
Publicado 26/9/2017 11:59:37CET

VALÈNCIA, 26 Sep. (EUROPA PRESS) -

El grup Moldtrans ha obert un nou magatzem logístic en el Parc Logístic de València, situat en la localitat de Riba-roja del Túria, que comptarà amb l'equipament més avançat i permetrà ampliar els servicis logístics que la companyia presta als clients de la Comunitat Valenciana, on l'activitat logística va créixer l'any passat un 6,6% segons les últimes dades publicades per la Confederació Empresarial Valenciana.

En un comunicat, el grup ha explicat que el nou magatzem logístic està dotat d'un complet equipament capaç de respondre les exigències més actuals del sector logístic. Per a açò, les instal·lacions disposen d'una altura útil d'11 metres i inclouen diversos molls de càrrega per a una ràpida rotació de les entrega i recollides, a més de sistema de videovigilància, recinte tancat amb seguretat privada, sistema contraincendis i sistema de control d'estoc per radiofreqüència, en combinació amb un avançat sistema de gestió del magatzem.

D'esta manera, permetrà prestar un ampli ventall de servicis logístics als clients de la Comunitat Valenciana i gestionarà des dels servicis més habituals com a emmagatzematge, picking o preparació de comandes fins als més avançats com el muntatge de flexitanks o l'aïllament de contenidors amb mantes tèrmiques.

Amb esta nova instal·lació, el Grup Moldtrans aconsegueix els 16 centres logístics repartits per tota la Península Ibèrica, que en total sumen una superfície logística de més de 50.000 m2.

Segons ha destacat el Director de Desenvolupament Logístic de l'àrea de Llevant, Ignacio Gausí, la demanda de servicis logístics avançats i de qualitat "s'incrementa constantment a la Comunitat" Valenciana degut "a la creixent activitat internacional de les empreses locals i a les multinacionals que trien la regió per a instal·lar-se".

"Amb este nou magatzem logístic, podrem oferir servicis logístics amb una major capacitat i abast als clients que estan buscant un soci logístic de confiança amb la impecable trajectòria i reputació del nostre Grup", ha assenyalat.

colaboracio