Publicado 01/08/2019 12:50CET

Bandera vermella a les platges i riu de Santa Eulària com a mesura preventiva després de l'encallament d'una embarcació

Banderes de contenció installades al voltant de l'embarcació encallada a Santa Eulria (Eivissa).
Banderes de contenció installades al voltant de l'embarcació encallada a Santa Eulria (Eivissa). - 112

   EIVISSA, 1 ago. (EUROPA PRESS) -

   L'Ajuntament de Santa Eulria (Eivissa) ha decretat el tancament de les platges urbanes i del riu després que una embarcació encallada a la zona del port s'hagi trencat pel fort vent.

   Segons ha informat el Consistori, aquesta mesura s'ha adoptat per minimitzar els riscos per a les persones davant la possible arribada de restes de l'embarcació o restes d'abocaments d'elements potencialment contaminants.

   En aquests moments, la preocupació de l'Ajuntament és evitar que aquests abocaments i restes afectin de manera significativa al medi ambient.

   Aquest dijous est previst desplegar un operatiu especial de neteja per retirar al més aviat possible qualsevol residu que pugui arribar a la platja.

   Així mateix, han destacat la seva preocupació per com pot afectar aquesta incidncia a la imatge del municipi i als concessionaris de les platges.

   L'Ajuntament ha mostrat la seva confiana en qu les administracions competents actun "contundentment" perqu el responsable de la situació assumeixi la seva responsabilitat i rebi les sancions oportunes.

Para leer más