'La caça', sèrie de TVE, rodarà la seva segona temporada a Mallorca durant la primera meitat de 2020

Publicado 12/9/2019 17:46:42CET
Imatge promocional amb els protagonistes de 'La caça', sèrie de TVE.
Imatge promocional amb els protagonistes de 'La caça', sèrie de TVE.TVE

La Comissió de Rodatges de Mallorca s'ha reunit aquest dijous per coordinar el rodatge d'aquesta sèrie

PALMA DE MALLORCA, 12 Sep. (EUROPA PRESS) -

La Comissió Insular de Rodatges (CIR) del Consell de Mallorca s'ha reunit per tercera vegada des que es va constituir per a mediar, a través de la Mallorca Film Commission, entre les institucions i els responsables de 'La caça', sèrie de TVE produïda per DLO Producciones, que rodarà la seva segona temporada a l'Illa.

A la reunió, els productors executius, Pablo Alejos i Reyes Baltanás, han explicat el projecte i han informat que el subtítol de la segona temporada serà 'Tramuntana' (la primera se subtitulà 'Monte Perdido'), i que plasmarà característiques de l'illa.

Així, han assegurat que durant l'emissió, es podran veure diferents paisatges mallorquins, festes tradicionals, gastronomia o personatges autòctons, a més de comptar amb professionals locals davant i darrere les càmeres.

Els principals temes que s'han tractat a la reunió han estat relacionats amb la gestió de localitzacions: com i on s'obtenen els permisos de rodatge, quin tipus de restriccions hi ha per filmar amb drons o en espais naturals, o amb quanta d'antelació s'han de fer les sol·licituds, entre altres.

En aquest sentit, el conseller executiu de Turisme i Esports i responsable polític de la Mallorca Film Commission, Andreu Serra, ha assegurat que "el sector audiovisual és prioritari per a Mallorca" i que mitjançant la CIR "es posarà en marxa la redacció d'un document que permeti catalogar alguns rodatges de gran interès general, la qual cosa els suposarà avantatges administratius i econòmiques".

La durada del rodatge, previst per a la primera meitat de 2020, serà d'unes sis setmanes, i generarà beneficis directes contractació de professionals locals del sector audiovisual), indirectes (derivats d'allotjaments i del sector serveis), a més de promocionar una imatge de Mallorca diferent, de muntanya, verda, allunyada de la típica estampa de sol i platja, assegura el Consell.

La CIR, impulsada des de la Mallorca Film Commission, es va constituir el juny de 2018 per facilitar la coordinació entre institucions en matèria de rodatges i treballar per impulsar la marca "Mallorca com a plató de rodatges".

A la reunió, han assistit diversos representants del Consell, del Govern, de l'Ajuntament de Valldemossa, del sector audiovisual local (a través de l'associació The Base), de la Delegació de Govern, i d'altres organismes, com a Aena o la DGT.

Contador

Para leer más