30 de maig de 2020
 
Publicado 9/1/2019 13:18:03 +01:00CET

Detingut a Maó un altre dels integrants de l'organització criminal dedicada al trnsit de cocana

Cocana requisada
POLICÍA NACIONAL

MENORCA, 9 Ene. (EUROPA PERSS) -

La Policia Nacional de Maó va detenir divendres passat a un altre dels integrants de l'entramat criminal dedicat a la cocana en el marc de l'operació 'Nul', que a la fi del passat mes de novembre es va saldar amb l'arrest de deu persones i la confiscació de 1.060 grams de cocana.

'Nul' és la major operació policial contra el crim organitzat dels últims anys realitzada a Maó. L'entramat es dedicava a la distribució de droga entre traficants menors i en diferents punts d'oci juvenil de la localitat.

El detingut era membre d'un grup criminal compost en la seva majoria per ciutadans d'origen marroquí, els quals acudien per proveir-se de la droga a individus d'origen colombi situats en un graó superior que introduen la cocana a Menorca.

Els agents de la Policia Nacional van intervenir al domicili de l'arrestat nou grams de cocana, així com 360 comprimits d'un frmac el principal compost del qual és el Clonazepam i 435 euros.

En relació al frmac intervingut, des de la Prefectura Superior de Balears de la Policia Nacional han indicat aquest dimecres que es tracta d'un fort ansiolític, utilitzat al mercat negre com una droga que, en els últims anys, i principalment en pasos com el Marroc, barrejada amb haixix, és coneguda com a 'karkubi'.

Aquesta droga produeix forts efectes sobre els receptors cerebrals, amb la corresponent anestsia emocional i gran agressivitat i sobreexcitació.

Para leer más

Lo más leído

 1. 1

  Abascal usa una foto del atentado de ETA contra el cuartel de Vic para decir que Iglesias es "un peligro para España"

 2. 2

  Zarzuela aclara que el pin que el Rey llevaba el jueves en la solapa era la condecoración de Carlos III

 3. 3

  El 70 por ciento de la población, 35 millones de españoles, estará el lunes en fase 2 y cuatro islas, en fase 3

 4. 4

  El Gobierno aprueba el ingreso mínimo vital que pretende reducir en un 80% la pobreza extrema en España

 5. 5

  Un hombre sube a un avión sin conocer su PCR, que era positivo, y provoca la cuarentena de 14 pasajeros