Publicado 29/03/2019 16:50CET

Inauguren l'exposició de propostes per a la remodelació del Passeig Marítim de Palma

Inauguren l'exposició de propostes per a la remodelació del Passeig Marítim de
COAIB

   PALMA DE MALLORCA, 29 mar� (EUROPA PRESS) -

   El Collegi Oficial d'Arquitectes de Balears (Coaib), amb la collaboració d'Autoritat Porturia de Balears (APB), ha inaugurat l'exposició de les cinc propostes presentades per la redacció del projecte d'obra sobre el Projecte Constructiu i Direcció d'Obra del Passeig Marítim de Palma.

   En un comunicat ems pel Coaib, s'ha informat que l'exposició romandr oberta al públic a la seu collegial fins el 12 d'abril, en horari de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores.

   L'arquitecte del projecte guanyador, Elías Torres, ha explicat durant l'acte que "la collaboració institucional en la reforma del Passeig est sent inslita i excepcional", i ha afegit que la intenció de la seva proposta és "donar continutat al capdavant Marítim, on la vegetació, als espais de passeig i oci siguin protagonistes".

   A la inauguració celebrada aquest dijous van assistir el tinent d'alcalde de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, José Hila; el director general d'Urbanisme, Gabriel Horrach; el gerents d'Urbanisme, Joan Riera; i el president de la Demarcació de Mallorca del COAIB, Nacho Salas, entre uns altres.

   "És indubtable que, entre les assignatures pendents de Palma, una de les més esperades és convertir el Passeig Marítim en un veritable passeig per als ciutadans, per la qual cosa no pot ser més oportuna la iniciativa de l'Autoritat Porturia de Balears de remodelar la fisonomia urbana d'aquest espai", ha explicat Salas.

Para leer más