Un jove accepta dos anys de presó per violar una menor de 15 anys quan estava borratxa

Un jove accepta dos anys de presó per violar una menor de 15 anys quan est
EUROPA PRESS
Publicado 6/3/2019 12:11:35CET

   PALMA DE MALLORCA, 6 Març (EUROPA PRESS) -

   Un jove ha acceptat aquest dimecres una pena de dos anys de presó per agredir sexualment una menor de 15 anys a una festa, quan ella estava sota els efectes de l'alcohol. A més, se li ha imposat una indemnització de 10.000 euros per a la víctima, que ja ha consignat.

   En la vista convocada aquest matí a l'Audiència Provincial de Balears, la defensa i les acusacions han arribat a un acord de conformitat que ha evitat la celebració del judici. Així, el jove s'ha conformat també amb una mesura de cinc anys de llibertat vigilada i una ordre d'allunyament de la víctima per temps de set anys.

   A més, la Fiscalia ha accedit a la suspensió de la pena, per la qual cosa el jove no haurà d'ingressar a la presó amb la condició de no cometre cap delicte durant un termini de tres anys.

   L'acord ha permès a l'acusat rebaixar sensiblement les penes que demanava la Fiscalia, que originalment sol·licitava una condemna de nou anys de presó. El judici ha quedat vist per a sentència.

   Els fets van ocórrer el juliol de 2012, de nit, durant una festa d'aniversari a Mallorca, quan el jove tenia 20 anys. La menor havia ingerit grans quantitats d'alcohol i el jove la va portar a un dormitori, on la va agredir sexualment. La menor va tractar de llevar-li-ho de damunt sense aconseguir-ho, donat l'estat d'embriaguesa en el qual es trobava.

Contador