Publicado 23/01/2019 13:06CET

Mobilitat installa tres punts fixos de control de velocitat per radar al centre de Palma

Radars de control de velocitat a Palma
CORT

PALMA DE MALLORCA, 23 Ene. (EUROPA PRESS) -

L'rea de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma ha installat les tres caixes fixes que contindran el punt mbil per al control de velocitat dels vehicles dins Palma, amb l'objectiu de "millorar la seguretat vial a punts transitats, concorreguts i conflictius de la ciutat".

Segons ha informat Cort en un comunicat, es tracta d'un sistema incls dins el contracte de semfors i manteniment i gestió de la mobilitat que entrar en funcionament quan s'installi la senyalització que indica que hi ha un punt controlat per radar.

Per al regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, "els radars a Palma són una novetat que s'inclou per primera vegada en el casc urb" a causa que "la ciutat necessita millorar el control per poder garantir calmar el trnsit".

Aquesta mesura s'inclou dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) i dins del Pla de Seguretat Vial Local, que contempla que aquest radar mbil s'installi de forma aleatria entre els tres punts i no sempre en el mateix lloc.

Els punts es troben al carrer Miquel Lladó davant el carrer Bernat Pomar i amb sentit de circulació cap al centre de Palma, amb una velocitat limitada a 50 km/h. El segon punt est al carrer Manacor entre els nombres 99 i 101 i en sentit de circulació cap a Les Avingudes, amb una velocitat limitada a 40 km/h.

Finalment, el tercer punt est en el passeig Cristfol Colom (antiga avinguda Gabriel Roca) situada entre el carrer Moll Vell i davant el carrer Antoni Maura en sentit cap a Andratx. En aquest punt la velocitat est limitada a 50 km/h.

Para leer más