Publicado 04/06/2019 20:03CET

Uns cinquanta comerciants de Marratxí assisteixen a un curs sobre dispensació responsable de begudes alcohòliques

Uns cinquanta comerciants de Marratxí assisteixen a un curs sobre dispensació responsable de begudes alcohliques
AYUNTAMIENTO DE MARRATXÍ

   PALMA DE MALLORCA, 4 juny (EUROPA PRESS) -

   Prop d'una cinquantena de comerciants han assistit aquest dimarts a un curs presencial sobre dispensació responsable d'alcohol, impartit per tcnics de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) i l'rea de Serveis Socials de l'Ajuntament, segons ha informat el Consistori.

   El curs culmina una formació que els venedors han rebut per part de l'IMAS, per la qual cosa podran rebre la corresponent certificació. Així mateix, la formació es dirigeix a totes les persones que treballen en llocs en els quals se serveixen begudes alcohliques, especialment per a persones que dispensin a les barres que es disposen durant les festes municipals.

   Des del Consistori han recordat que, el 2018, es va aprovar una ordenana municipal per regular la promoció, venda i consum de begudes alcohliques que, entre altres qüestions, obliga venedors d'alcohol en festes a participar en un curs sobre dispensació responsable de begudes alcohliques.

CAMPANYA DE CONSUM RESPONSABLE

   Cal recordar que el Consistori 'marratxiner' celebra entre el 21 i el 30 de juny les Festes de Sant Maral que, en l'edició de l'any passat, va promocionar una campanya de consum responsable d'alcohol sota el títol 'A Marratxí, zero botellots, zero venda a menors, zero molsties'.

   Finalment, l'Ajuntament ha avanat que aquest dijous tindr lloc una nova sessió formativa presencial en la qual es preveu la participació de cinquanta venedors més.