Algemesí i Sueca recorden amb minuts de silenci a la menor atropellada mortalment el diumenge

Minut de silenci a Sueca per la jove atropellada a Algemesí
AJUNTAMENT DE SUECA
Publicado: lunes, 26 febrero 2024 18:25

   VALÈNCIA, 26 Feb. (EUROPA PRESS) -

   Veïns de les localitats d'Algemesí i Sueca han recordat aquest dilluns amb minuts de silenci a la menor de 16 anys morta en la matinada del diumenge després de ser atropellada en el primer d'aquests municipis per un jove de 19 anys que ha sigut detingut per la Policia com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi.

   Dimas Vázquez, alcalde de Sueca, localitat on vivia l'adolescent, ha expressat les seues condolences a familiars i amics i ha agraït a les Forces i Cossos de Seguretat els seus intents per salvar la vida de la jove, al mateix temps que ha mostrat la seua confiança en què la Justícia "actuarà contra els responsables".

   L'alcalde d'Algemesí, José Javier Sanchis, ha explicat que, amb el minut de silenci, volen "guardar la memòria de Marta", atropellada mortalment a la ronda del Calvari. "El que ha passat no ha sigut un accident de trànsit com els quals es poden produir durant el dia a dia; això ha sigut un accident homicida fet de forma intencionada i amb una víctima, una xiqueta de 16 anys que tenia tota la seua vida per davant", ha dit el primer edil.

   Sanchis ha subratllat que la localitat està "de dol" i trasllada "tot el nostre suport i tots els recursos municipals que tenim al nostre abast per a ajudar la seua família". "Simplement, la qual cosa podem fer és reclamar justícia i que aquesta condemna siga exemplar i exemplificant. De res serveix que els nostres cossos policials siguen eficients, detinguen a les persones i facen un treball de camp i de carrer molt intens, si després aquest justícia no és tot l'exemplificant que ha de ser", ha afegit.

   Totes les banderes han onejat a mitja asta i s'han suspès i deixat sense efecte totes les autoritzacions d'esdeveniments culturals, festius i esportius del dia.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià