Alice Wonder protagonitza l'arrencada de la nova temporada de Serialparc

Archivo - Arxiu - Alice Wonder (arxiu)
Joaquin P. Reina / Europa Press - Archivo
Publicado: miércoles, 28 febrero 2024 17:33

   VALÈNCIA, 28 Feb. (EUROPA PRESS) -

   Alice Wonder serà la protagonista de la nova temporada de Serialparc, el cicle de concerts als parcs de València que torna aquest diumenge.

    L'artista visita la ciutat per a protagonitzar la primera cita d'aquesta primavera del cicle que omple els espais verds de la ciutat de música en directe. En concret, actuarà al parc Dr. Lluch del Cabanyal en una jornada de concerts a plena llum que obrirà l'autor valencià Josu Miró a partir de les 11:30 hores.

    Les entrades ja estan a la venda en la web de Serialparc. L'entrada és gratuïta per als menors de 16 anys. informa l'organització a través d'un comunicat.

    Amb tan sol 26 anys, Alice Wonder ha connectat amb un públic àvid de lletres directes, emocions afilades i música que transcendeix estils. El seu disc 'Que se joda todo lo demás' (2022) la va catapultar als grans escenaris, on desplega tot el seu magnetisme. A València oferirà la seua versió elèctrica junt amb la banda, amb un espectacle que ha fet ballar i vibrar a milers persones durant la seua gira.

    Abans pujarà a l'escenari Josu Miró, un autor amb un estil únic dins de l'escena valenciana. Després de recórrer centenars d'escenaris com Joe Pask, Miró ha donat un nou gir a la seua música, mantenint el to personal i poètic, amb un so que es percep fresc i clàssic alhora.

    Després d'aquesta primera cita, la següent jornada serà el 28 d'abril en el Parc de Malilla. Allí, Rufus T. Firefly desplegarà el seu rock sofisticat i eloqüent que fa vibrar al gran públic. Estaran precedits pel duo valencià de pop urbà Valancea.

   El cicle s'acomiadarà amb una festa protagonitzada per dos grans noms de l'escena festivalera estatal com són Joe Crepúsculo i DJ Coco. Tots dos convertiran el parc en una pista de ball el 19 de maig al Parc d'Orriols.

    Serialparc és una iniciativa d'Agència Districte amb el suport de l'Ajuntament de València i compta amb la col·laboració de Cerveza El Águila, SAV, Metrovalencia, EMT, Benvolgut Aperitivos i Xelat.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià