Centenars d'aspirants participen al càsting de figurants per a la nova pel·lícula d'Amenábar a Alacant

Centenars d'aspirants participen en el càsting de figurantes per a la nova pel·lícula d'Alejandro Amenábar a Alacant
AYUNTAMIENTO ALICANTE
Publicado: jueves, 29 febrero 2024 18:43

   ALACANT, 29 Feb. (EUROPA PRESS) -

   Centenars de persones s'han presentat al càsting per a participar en la nova pel·lícula d'Amenábar, 'El cautivo', que rodarà en localitzacions d'Alacant i Santa Pola, entre altres ubicacions. De fet, a les 14.30 ja havien fet la prova 500 aspirants i es preveu que superen el miler al tancament de la jornada.

   El càsting s'ha realitzat aquest dijous a l'edifici municipal Porta Ferrisa i durant tot el matí la cua de persones ha arribat a la plaça de la basílica de Santa María, segons ha indicat l'Ajuntament d'Alacant en un comunicat.

   El prestigiós director va a rodar El cautivo en localitzacions d'Alacant i Santa Pola i cerca aquests dies figurants per a aparèixer en la pel·lícula. La selecció d'extres ha començat a les 10.00 hores, però des de les 9.00 ja hi havia persones guardant el seu torn per a entrar en un procés que està previst que s'allargue fins a les 19.00 hores.

   Els únics requisits que ha sol·licitat l'equip de càsting és que els aspirants no tingueren tatuatges visibles ni color o cort de pèl modern, ja que el llargmetratge narra l'època de captivitat de Miguel de Cervantes a Alger.

    A més, informen que el treball serà remunerat i amb alta en la Seguretat Social. El procés, expliquen des de l'equip de càsting, "és senzill, però cal anar a poc a poc, perquè a part d'emplenar les dades els prenem algunes fotografies".

    En l'equip s'han mostrat "molt contents i agraïts amb la resposta dels alacantins" i han destacat "les facilitats proporcionades pel Patronat de Turisme i l'Ajuntament per a dur a terme el càsting".

   Alacant Film Office, oficina que depèn del Patronat de Turisme Alacant City&Beach, està col·laborant amb la productora per a facilitar el rodatge d'aquesta pel·lícula, que té previst gravar en diferents localitzacions de la província d'Alacant, inclosa la ciutat i els estudis de Ciutat de la Llum, i a la de València.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià