Conforama instal·larà un centre logístic a Llíria de més de 60.000 m2

Np Conforama Polígon Llíria
AYUNTAMIENTO DE LLIRIA
Publicado 16/1/2019 14:50:41CET

VALÈNCIA, 16 Ene. (EUROPA PRESS) -

L'empresa Conforama s'instal·larà definitivament a Llíria "després d'haver valorat les diferents opcions" que ha estat estudiant durant mesos en la província de València. La firma francesa construirà un centre logístic de 60.000 metres quadrats, més altres 1.000 per a un edifici administratiu, en una parcel·la de 80.000 metres quadrats del Polígon de Carrasses, segons ha assegurat l'Ajuntament en un comunicat.

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha valorat l'arribada d'aquesta nova inversió, que suposa que "el Polígon de Carrasses, en tres anys, ja estiga ocupat en un 30% de la seua superfície". "No podem més que sentir-nos satisfets per haver pogut complir el principal repte que ens plantegem a l'inici de la legislatura, que no era un altre que buscar un canvi en el nostre sistema productiu que oferira la possibilitat d'ocupació de qualitat i reduir la taxa d'atur a Llíria", ha agregat el primer edil.

"Les solucions --ha continuat-- passaven per la reindustrialització i, per tant, per fer tot quant fóra necessari i més per convertir l'erm que vam heretar, en una de les zones industrials de referència en la nostra província. I ho hem aconseguit".

Conforama té presència, a més d'Espanya, en 7 països més: França, Portugal, Itàlia, Croàcia, Luxemburg, Suïssa i Sèrbia. Només en la península ibèrica existeixen 47 botigues, 37 d'elles a Espanya, i un pla de creixement desenvolupat des del 2016 que preveu arribar a les 50 en el nostre país. Per tant, el centre logístic que s'implantarà a Llíria resulta fonamental en l'estratègia d'expansió de la marca que no descarta obrir, en un futur, una botiga annexa a les instal·lacions que començaran a construir-se ja en el 2019.

"Hem estat a l'altura i hem sigut capaços d'oferir solucions als reptes que ens plantejava una situació complicada. Ara ja és un fet palpable amb l'arribada de Conforama que se suma a Power Electronics, Pinturas Montó, AOM i a l'ampliació d'inversió i instal·lacions de SRG Global i Delibreads", ha destacat Manolo Civera.

colaboracio