Dreamhack València 2018 trenca el seu rècord de visitants amb 52.000 assistents, un 44% més que en 2017

Imatge d'arxiu d'una edició del DreamHack
DREAMHACK
Publicado 20/7/2018 18:36:39CET

VALÈNCIA, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

La novena edició de DreamHack València, la celebració dels 'eSports' coorganitzada per Encom Games, va reunir el cap de setmana passat en Fira València més de 52.000 persones arribades de totes les parts del món, la qual cosa suposa un increment del 44% pel que fa a l'anterior edició.

Segons han informat els coorganitzadors en un comunicat, València s'ha convertit "en un referent mundial del creixement de DreamHack". "Els 'eSports' han consolidat en els últims anys el seu creixement fins a convertir-se en un mercat que segons els analistes aconseguirà en 2020 un negoci per valor de 1.2 bilions de dòlars", han explicat.

Prova del creixement d'aquesta indústria és que els tornejos de DreamHack València s'han retransmès a més de 30 països amb sis idiomes diferents. Ha obtingut un impacte en xarxes de més de 200 milions de persones i més de 1000 mencions en premsa i blogs. Per al responsable de comunicació de Dreamhack, Javier Carrión, "ha suposat un clar indicatiu del creixement del mercat d'eSports a Espanya".

Aquestes jornades han comptat amb la participació de més de 1.100 jugadors professionals i més de 2.600 participants en la Zona LAN. Durant aquests tres dies s'han repartit més de 250.000 euros en premis entre els diferents tornejos del festival. "DreamHack València ja és tota una cita obligada en el calendari mundial dels esports", ha destacat Carrión.

DreamHack València va oferir als seus visitants l'àrea d'exposició més gran de la seua història amb més de 40 stands on companyies del sector del gaming i l'entreteniment van presentar les seues novetats de la temporada. A més els assistents van poder participar en tornejos i activitats en les zones de joc obert o comprar productes de gaming i maquinari en la Dreamstore de MediaMarkt. El festival comptava amb 8 foodtrucks per a donar-li a l'esdeveniment una gran varietat gastronòmica.

colaboracio