Ferit un treballador en caure des de tres metres d'altura en una obra a Benidorm

Ferit un treballador en caure des de tres metres d'altura en una obra a Benidorm
CONSORCIO PROVINCIAL BOMBEROS ALICANTE
Publicado: martes, 2 abril 2024 18:02

   ALACANT, 2 Abr. (EUROPA PRESS) -

   Un home ha resultat ferit en caure d'esquena des d'aproximadament tres metres d'altura d'una obra en construcció a Benidorm en la qual treballava, segons han informat des del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant.

   L'accident ha tingut lloc aquest dimarts al carrer President Adolfo Suárez 14, a Benidorm, i el Consorci de Bombers ha rebut l'avís al voltant de les 13.20 hores.

   Els bombers han realitzat l'extracció del treballador ferit a l'interior de l'obra, en caure d'esquena d'uns tres metres d'altura. A l'arribada dels efectius, l'afectat estava "conscient i amb sensibilitat".

    Els efectius de bombers han treballat en col·laboració amb els tècnics sanitaris desplaçats al lloc en una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB), a més dels metges mobilitzats des d'un centre de salut, els qui han facilitat una primera assistència in situ a l'home.

   A continuació, l'equip mèdic ha procedit a l'estabilització del ferit, perquè els bombers dugueren a terme el seu trasllat sobre una taula de rescat a l'ambulància, per a posteriorment ser evacuat a un centre hospitalari.

   En la intervenció de bombers, que ha finalitzat sobre les 14.50 hores, han participat una unitat mane prefectura, una bomba urbana pesanda amb un furgó de salvaments varis, un sergent, un cap i cinc bombers del parc de Benidorm.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià