Un incendi de vegetació es propaga fins a una parcel·la i afecta a 12 cotxes a Torrevella

Archivo - Arxiu - Vehicles del Consorci de Bombers de la Diputació d'Alacant.
ALEX DOMINGUEZ - Archivo
Publicado: viernes, 1 marzo 2024 18:40

   ALACANT, 1 Mar. (EUROPA PRESS) -

   Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant treballen en l'extinció d'un incendi de vegetació, que s'ha propagat fins a l'interior d'una parcel·la, deixant dotze cotxes afectats pel foc a Torrevella.

   L'incendi s'ha produït en el carrer Germanías, 50, de Torrevella, a una zona rústica, i els bombers han rebut l'avís del foc a les 15.20 hores, segons ha informat el Consorci en un comunicat.

   En concret, s'ha produït un incendi de vegetació que s'ha propagat per la tanca d'una parcel·la propera i ha arribat fins a l'interior, amb molta flama i fum pel foc. Dins de la parcel·la es trobaven 25 vehicles estacionats i, de moment, el foc ha afectat a dotze cotxes.

    D'altra banda, la ràpida intervenció de bombers ha permès sufocar el foc abans que arribara a afectar a l'habitatge.

   En la intervenció, que segueix en curs, participen una unitat mane prefectura, una bomba urbana pesanda, una bomba nodrissa pesanda, un sergent, un cap i sis bombers del parc de Torrevella.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià