Les Corts homenatgen la col·laboració ciutadana: "Un corrent de solidaritat s'ha instal·lat a la ciutat"

Flores en els voltants de l'edifici cremat
Rober Solsona - Europa Press
Publicado: miércoles, 28 febrero 2024 11:43

   VALÈNCIA, 28 Feb. (EUROPA PRESS) -

   Les Corts han iniciat el ple d'aquest dimecres amb un minut de silenci en record de totes les víctimes i afectats per l'incendi de Campanar i una declaració institucional per a homenatjar el lliurament dels bombers i el personal d'emergències i seguretat i la col·laboració ciutadana.

   "Un corrent de solidaritat s'ha instal·lat a la ciutat", ha manifestat la presidenta de Les Corts, Llanos Massó, qui ha indicat que el minut de silenci també va dirigit a la jove de 16 anys morta en ser atropellada el cap de setmana passat a Algemesí i al nounat que va ser trobat mort en un armari la setmana passada en la província de Valencia.

   Respecte a l'incendi de Campanar, la declaració institucional de Les Corts, subscrita pels quatre grups parlamentaris, mostra el seu més sincer condol per les víctimes i trasllada als seus familiars i reunits el seu sentiment de tristesa, dolor i solidaritat.

   També agraeix el lliurament dels serveis de seguretat i emergències, especialment dels bombers i policies locals, i la col·laboració, el civisme i la generositat dels veïns, ciutadans i entitats que van ajudar als afectats desinteressadament.

   En la declaració, Les Corts manifesten que el treball dels efectius suposa "un exemple de responsabilitat i servei públic que mereix ser reconegut formalment sense perjudici d'altres esdeveniments més solemnes".

   A més, posen en valor l'ajuda i l'interès d'institucions com la Casa Real, el Govern, la Generalitat i la resta d'administracions.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià