Actualizado 10/07/2009 15:48

El Museu Valencià d'Etnologia presenta demà 'Materials inèdits per a una antologia del cant valencià'

VALÈNCIA, 10 Jul. (EUROPA PRESS) -

El Museu Valencià d'Etnologia presenta demà dissabte el llibre 'Materials inèdits per a una antologia del cant valencià', de Manuel Marzal Barberà, conegut com el 'Xiquet de Mislata', segons han informat hui en un comunicat fonts de la Diputació de València. Esta publicació és una edició a càrrec del musicòleg Carles Pitarch Alfonso.

A l'acte de presentació d'este treball, que es farà a les 12.00 hores al saló Alfons el Magnànim del Centre Cultural la Beneficència de València, també serà mostrat el disc compacte 'Antologia del cant valencià', que conté cançons i diverses intervencions públiques de Manuel Marzal Barberà, han afegit.

Editat pel Museu Valencià d'Etnologia de la Diputació de València en col·laboració amb Caja Mediterráneo (CAM) i l'Associació d'Estudis del Cant Valencià (AECV), este volum, el número 16 de la col·lecció Ethnos, fa arribar al públic un treball inèdit escrit per un dels més destacats cantadors de cant d'estil del segle XX, han explicat les mateixes fonts. El llibre es completa amb una introducció que contextualitza i completa el text.

colaboracio