31 de març de 2020
 
Actualizado 9/5/2011 14:07:26 CET

Sonia Martínez assumix la direcció artística del Festival VEO

Festival VEO
A.TEUNISSEN/FESTIVAL VEO

VALÈNCIA, 9 May. (EUROPA PRESS) -

Sonia Martínez ha sigut designada pel Patronat de la Fundació VEO com a nova directora artística del Festival València Escena Oberta. Els valors que han pesat en la designació han sigut el fet de ser una persona de València, jove i amb experiència en àrees de gestió, producció, creació i públics, ha anunciat el certamen en un comunicat.

Martínez ha format part de l'equip de VEO en las seues quatre últimes edicions en les àrees de mediació amb públics i coordinació de taquilles i personal. "És, per tant, un festival al qual he vist créixer i afermar-se", secunda la nova directora.

Tot i que el seu tarannà és continuista, el canvi en la direcció va lligat a importants novetats en la mostra internacional d'Arts Escèniques, que al 2012 complix una dècada.

"Sonia Martínez se situa al capdavant d'un projecte estimulant i més viu que mai, que fuig d'immobilismes, i que al 2012 canviarà també les seues dates i el seu àmbit d'actuació", subratlla, al seu torn, la regidora de Joventut de l'Ajuntament de València, Beatriz Simón.

Coincidint amb el desé aniversari, el Festival abandona les edicions temàtiques per a fomentar una celebració de l'espai urbà. "M'agradaria aprofundir en les línies de treball començades en l'anterior etapa, amb el suport a creadors valencians que aposten pel risc i la investigació, el treball amb agents locals, les propostes nacionals i internacionals transdisciplinars, la utilització de la ciutat com a espai escènic i de creació, i el treball amb públics mitjançant trobades i tallers amb artistes", avança Sonia Martínez.

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Pablo Iglesias recalca que, según la Constitución, toda la riqueza del país está “subordinada al interés general"

 2. 2

  Italia registra un récord de pacientes curados en un día y una fuerte caída en los nuevos casos

 3. 3

  La OMS asegura que el Covid-19 no se transmite por el aire

 4. 4

  Marlaska responde a la demanda por homicidio imprudente: "En todo momento ha habido protección individual"

 5. 5

  Margarita Robles reconoce que la situación puede "volver a reproducirse" en otoño y admite "fallos"