València acull aquest cap de setmana la 10k femenina Dia de la dona esportista

Plànol de la 10K Femenina
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Publicado: viernes, 1 marzo 2024 17:56

   VALÈNCIA, 1 Mar. (EUROPA PRESS) -

   València acull aquest diumenge la desena edició de la carrera "10K Femenina Dia de la Dona Esportista" organitzada per l'Associació Nosaltres Esportistes, en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal per a celebrar el Dia Internacional de la Dona en l'àmbit esportiu, segons ha informat l'organització en un comunicat.

   La carrera tindrà lloc entre les 9:30 i les 11:00 hores, a pesar que el passeig de l'Albereda, entre el pont de l'Exposició i el de les Flors, romandrà tallat des de les 6:00 hores per al muntatge de l'eixida i la meta.

   Per a celebrar la carrera, des del dissabte 2 a les 22:00 hores i fins al diumenge 3 a les 13:00 hores, quedarà prohibit estacionar en tots dos laterals i la zona central del passeig de l'Albereda entre el pont de l'Exposició i el de les Flors. Tampoc es podrà estacionar en el lateral més pròxim a l'antiga llera del riu Turia entre la plaça d'Europa i el pont del Regne.

   L'itinerari de la carrera és el següent: passeig de l'Albereda, plaça de Saragossa, avinguda d'Aragó, plaça del Cardenal Enrique i Trancón per a tornar per l'altra banda de l'avinguda d'Aragó, avinguda del Port, carrer del Pare Tomás de Montañana en sentit avinguda de les Balears, rotonda amb Eduard Boscà, passeig de l'Albereda, avinguda de França, plaça d'Europa, passeig de l'Albereda de nou fins al pont del Regne, Alcalde Reig, Jacinto Benavente, plaça d'Amèrica, Navarro Reverter, Porta del Mar, Colón, Xàtiva, avinguda del Marquès de Sotelo, plaça de l'Ajuntament, carrer de les Barques, carrer del Pintor Sorolla, carrer del Palau de Justícia, carrer del Justícia, passeig de la Ciutadella, pont d'Aragó i passeig de l'Albereda fins a la meta.

   Les afeccions al trànsit en l'itinerari de les línies de l'EMT poden consultar-se en la secció "Última Hora" de la web de l'empresa, en l'App i en xarxes socials.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià