València Animal Save convoca el seu tradicional performance pel Dia dels Drets dels Animals

Cartell de la convocatòria de València Animal Save
VALÈNCIA ANIMAL SAVE
Publicado: lunes, 4 diciembre 2023 12:22

   VALÈNCIA, 4 Dic. (EUROPA PRESS) -

   València Animal Save ha convocat una performance per al pròxim 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets dels Animals, amb l'objectiu de reivindicar que "a totes les espècies animals, per la seua capacitat de sentir i ser conscients, els corresponen una sèrie de drets: a la vida, a la llibertat, a la seguretat i al reconeixement jurídic".

   Des de l'organització animalista han denunciat en un comunicat que "aquests drets, inherents als animals, s'incompleixen sistemàticament i no necessitem utilitzar als altres animals per a cap fi".

   L'acció, que es durà a terme a la plaça de la Verge de València, a les 17 hores, consisteix en una performance en la qual activistes sostindran cartells informatius, portaran caretes de diverses espècies animals i es realitzarà una "impactant" posada en escena.

   Amb aquesta nova acció reivindicativa es pretén assenyalar "totes les formes d'explotació" a les quals són sotmesos els animals, informar al públic i "conscienciar sobre la importància de respectar els seus drets", han assenyalat des del col·lectiu.

   "Animem a tothom a escriure'ns per a participar d'aquesta acció que portarà al centre de València, una vegada més, les diferents injustícies que cada dia suporten els animals, independentment de la seua espècie", ha explicat Jose Ferrer, un dels coordinadors de València Animal Save.

   Per la seua banda, Diego Nevat, col·laborador de premsa, ha indicat que és "molt necessària" la participació en aquest acte "per a donar veu als més silenciats, els animals".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià