Publicado 12/05/2021 13:26CET

La valenciana Dormitienda llança un matalaf fabricat amb tèxtils reciclats de botelles de plàstic

Imatge d'un matalaf de Dormitienda
DORMITIENDA

   VALÈNCIA, 12 maig (EUROPA PRESS) -

   L'empresa Dormitienda ha llançat la seua primera gamma de matalafs i accessoris ecològics per a oferir una opció de descans responsable amb el medi ambient. A través de la tecnologia i la inversió en R+D, la companyia valenciana ha aconseguit crear un matalaf multicapa fabricat amb tèxtils 100% reciclats a través de botelles de plàstic PET.

   Sota el lema 'Descansas tú y descansa el planeta', la nova gamma de la companyia aprofita aquest material per a convertir-lo en teixit, segons ha informat l'empresa en un comunicat. Quan les botelles arriben a la planta de reciclatge, s'esterilitzen, s'estiren i es fonen fins a aconseguir fibres plàstiques d'alta resistència. Així es reutilitzen de 14 a 36 botelles per matalaf.

   Dormitienda ha aconseguit engegar aquest mètode de producció amb la seua política d'inversió en innovació. El matalaf Ecofriendly compta amb cinc zones diferents per a un repartiment de les pressions que assegura la comoditat d'usuaris de qualsevol complexió o hàbit de somni. Ecofriendly també compta amb complements necessaris per al bon somni, fabricats amb el 100% de material reciclat com a coixins, nòrdics i fundes protectores.

   La firma aposta "des de fa anys" per l'energia neta i renovable amb els més de 20.000 metres quadrats de plaques solars fotovoltaiques instal·lats en les seues plantes de producció, que generen una aportació energètica necessària per a llançar els seus articles al mercat.

   De fet, destaca que "la reducció del consum d'aigua i la fabricació nacional amb una filosofia de proximitat juntament amb proveïdors regionals ha aconseguit que la seua petjada de carboni siga pràcticament inexistent".

colaboracio